Безплатна доставка

Безплатна доставка над 90 лв.

Преглед и тест

Възможност за преглед и тест на всеки артикул при получаване

Връщане на стока

Връщане на стока в рамките на 14 дни

Доставка до 24 часа

Доставка за по-малко от денонощие на моделите в рубрика Express!

Условия за ползване

Добре дошли в нашия онлайн магазин. Ние предлагаме само оригинални спортни стоки на световноизвестни европейски марки и български производители на достъпни цени. Повечето артикули са налични на склад в България, а липсващите в момента пристигат от европейски складове в рамките на седмица. Използването на този уеб сайт означава, че вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. 

1.Как да направя поръчка

За да пазарувате от нас не е необходима задължителна регистрация. При натискане на бутона Купувам ви излизат няколко полета, които трябва да попълните, като най-важното е с телефона по който ще се свържем с вас за потвърждение на покупката. 


2. Право на отказ и връщане на стоката 

Според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана; цялостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките Вие ще получите парите си обратно на следващия ден, след като върнатите стоки бъдат получени. Имайте предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.

Условия за ползване