Безплатна доставка!

Доставката с Еконт е за наша сметка. Спестявате от 5 до 10 лева!

Преглед и тест

Преглед и тест на всеки артикул при получаване

Поръчка по телефон

Възможност за бърза поръчка на 0878 357 957

Доставка до 24 часа

Доставка за по-малко от денонощие на моделите в рубрика НАЛИЧНИ

Доставка

Доставката от складове във Великобритания, Германия, Франция и Италия до България се извършва в рамките на 7-10 работни дни. От САЩ - 21-28 работни дни (с експресна air доставка - 5-7 дни). За доставка от съответната страна до наш склад в България ползваме предимно услугите на DHL / Deutsche Post, DPD и Federal Post.

Стоките, означени с "до 24 часа!" (рубрика "Налични"), се намират на склад на територията на България и могат да се доставят в рамките на 24 часа.

Доставките в България се извършват чрез куриерска фирма Еконт. Можете да изберете удобен за Вас куриерски офис или да посочите личен адрес за доставка. В деня на доставка представител на Еконт ще се свърже с Вас чрез обаждане или SMS.

В случай, че не можете да вземете пратката си на посочената дата, няма проблем да приемете поръчката си няколко дни по-късно. Но не забравяйте, че пратката Ви може да престои в офис не повече от 7 дни. След този срок започва да се начислява допълнителна такса.

Доставката за България е безплатна! Доставката до страна от ЕС е 20 лева (EU Shipping = 10 euro)

От 1 август 2021 доставката до Гърция или Румъния се извършва с Еконт и е 10 лева (Greece & Romania Shipping = 5 EUR)

CEE (УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ, ХЪРВАТИЯ, СЛОВЕНИЯ, СЛОВАКИЯ, ПОЛША). Доставката се извършва със Спиди и е 20 лева (10 EUR)

DPD Europe (АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ, БЕЛГИЯ, ИТАЛИЯ, НИДЕРЛАНДИЯ, ФРАНЦИЯ) Доставката се извършва със Спиди / DPD и е 40 лева (20 EUR)