Обувки - Мъжки боти Mania LT-5002

Мъжки боти Mania LT-5002
Натисни за снимки

Код на продукта: LT-5002
Наличност: 5
Цена: 5 59.69лв 29.69лв

Възможни варианти

Цвят:
Черен

* Размер:
42 43 44 45 46

Кол-во: +
-
  - или -  

Моделите на марка Mania са подходящи при излетите сред природата, както и по време на лов и риболов. Обувките са функционални и удобни, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.

Туристическите обувки са изработени от висококачествени материали и са идеални, както за преходи в ниската планина, за смесени маршрути, за равнинен терен, така и около реката или язовира.

Изработени от водоустойчивата и дишаща мембрана  са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията. Езикът е съшит към тялото на обувките с цел да предпазва повече от навлизане на вода, малки камъчета, прах или клечки.

Подметката,е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, туристическите маратонки МАНИЯ са изключително подходящи за трекинг , както и за градска среда.Здрави, удобни, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водонепромокаеми, дишащи, предназначени за продължително ходене.

Налична номерация от 41 до 46.

Стелки:
№41=26,50см.
№42=27,50см.
№43=28,50см.
№44=29,00см.
№45=29,50см.
№46=30см.

На склад
България
Безплатна Доставка!
24 часа!